Waarom bijten buldoggen zoveel?

De wortel van het gedrag Alle honden, inclusief Bulldogs, bijten als ze jong zijn. Ze doorlopen een fase die tandjes krijgen, gedurende welke tijd ze alles en nog wat ze kunnen in hun mond stoppen.

Waarom bijten buldoggen zoveel?

De wortel van het gedrag Alle honden, inclusief Bulldogs, bijten als ze jong zijn. Ze doorlopen een fase die tandjes krijgen, gedurende welke tijd ze alles en nog wat ze kunnen in hun mond stoppen. Dit omvat eigenzinnige vingers, zoals iedereen die heeft geprobeerd een puppy op het hoofd te aaien, weet. Hoe leer je een Engelse bulldog niet te bijten? buldoggen kunnen om verschillende redenen bijten, maar meestal bijten ze als ze zich geprovoceerd of bedreigd voelen.

Puppy's bijten omdat ze nog niet hebben geleerd hoe ze goed met mensen moeten spelen. Hier zijn stapsgewijze instructies om je bulldog te leren niet te bijten. Alle buldoggen gaan door een bijtfase als ze puppy's zijn vanwege tandjespijn. Uiteindelijk groeien buldoggen uit deze fase.

Als een bulldog niet stopt met bijten op de leeftijd van 12 maanden, weerspiegelt dit meestal een gebrek aan training of tekenen van bescherming van de eigenaar of jaloezie. Wanneer de buldoggen tandjes krijgen, hebben ze de neiging om alles wat ze tegenkomt te kauwen. Als ze met je spelen, kunnen ze proberen ook op je hand te kauwen en te bijten. bulldog-puppy's zijn schattige kleine huisdieren.

We voelen hetzelfde, zelfs als ze kauwen, knabbelen of bijten. Als je hem echter toestaat om de hele tijd anderen te bijten, kan het een gewoonte worden die hij tot in de volwassenheid zal dragen. Dit gedrag moet worden gecontroleerd terwijl uw huisdier nog jong is. Als je een huisdierenouder bent die zich afvraagt, wanneer zal mijn Engelse buldogpuppy stoppen met bijten, dan kun je het beste de tips gebruiken die we hebben vermeld, zodat het bijten zo snel mogelijk kan eindigen.

Een puppy die jou of iemand anders in het gezin bijt, doet dit omdat hij de regels van het spelen met mensen nog niet heeft geleerd. Uw puppy heeft zijn ondergeschikte positie in uw gezin niet geaccepteerd. Hij handelt misschien agressief, maar in feite wordt hij niet beschouwd als een agressieve, gevaarlijke hond. Op dit moment is hij gewoon een onaangename pup die wanhopig getraind moet worden.

Het eerste dat je moet beseffen, is dat een puppy alles en nog wat in zijn mond stopt. Hij drukt zich uit met zijn mond. Tijdens tandjes krijgen op de leeftijd van vier tot zes maanden, heeft hij een grote behoefte om alles in de mond te nemen. Er zijn manieren om dit gedrag te veranderen.

Begrijp alsjeblieft dat je puppy niet slecht is als hij je behoorlijk krachtig mondt, Als je enige vorm van fysieke straf toedient als hij te hard bijt, zal hij uiteindelijk in natura reageren. Hij zal leren zichzelf te verdedigen wanneer iemand hem een hand opsteekt en een gevaarlijke volwassen hond wordt. Geef hem tijdens de tandjes dingen om op te kauwen. Week bijvoorbeeld oude wasdoeken in water, ring ze uit en leg ze in de vriezer.

Wanneer hij op jou of het meubilair moet kauwen, geef hem dan een van deze wasdoeken om over te werken. Zorg voor een doos gevuld met kauwspeelgoed zoals nylon botten of harde rubberen ballen. EEN PUPPY MOET IETS HEBBEN OM OP TE KAUWEN omdat zijn tanden pijn doen en het deel uitmaakt van de ontwikkeling. Het is het beste om geen spelletjes te spelen waarbij je hand in de buurt van zijn mond ligt.

Als je hem echter traint om niet te bijten als je aan het spelen bent. Maar om je niet bang te maken, buldoggen zijn normaal gesproken liefdevolle en zachtaardige dieren als ze eenmaal zijn opgeleid. Om je voeten en meubels te beschermen tijdens tandjes krijgen of tijdens het trainen van je bulldog-impulscontrole, raad ik het volgende kauwspeelgoed aan op Amazon. Als het gaat om eigenaren van Engelse buldogbijten, moet je een paar lessen volgen om nieuwe trucs te leren.

Maar meestal kan een Engelse bulldog zijn eigenaar alleen bijten als hij zich bedreigd of geprovoceerd voelt. Het trainen van uw bulldog-impulscontrole door middel van specifieke commando's zal aanzienlijk helpen bij de groei van jonge puppy's en gedurende zijn hele leven. Je buldogpuppy lijkt misschien agressief, maar in de echte zin is hij geen agressieve jonge hond. Als je je afvraagt wanneer je bulldog stopt met bijten, zijn hier een paar dingen die je kunt doen om hem te helpen stoppen.

En hoewel het in het begin misschien schattig is wanneer puppy's bijten en breken, moet je leren dit gedrag al vroeg af te sluiten, zodat het niet uitgroeit tot een slechte gewoonte. Als puppy's kinderen zien rondrennen, willen ze ook rennen en spelen met iedereen en kunnen ze in hun voeten bijten. Om uw bulldog te socialiseren, bezoekt u regelmatig openbare plaatsen en hondenparken waar het kan leren zich op zijn gemak te voelen in de buurt van vreemden en andere huisdieren. Alleen omdat een bulldog deze krachtige beet heeft, mag u niet afleiden van hun natuurlijke vermogen om te beschermen en standvastig te blijven als gezelschapshond voor hun gezin.

Het beheersen van het bijten en bijten van uw Engelse buldogpuppy kan voor de meeste hondenbezitters een zware taak zijn. Een buldogpuppy bijt de ouder of andere honden in huis omdat hij de regels die moeten worden gevolgd bij interactie met mensen of andere huisdieren nog niet begrijpt. .