Wat zijn de nadelen van het hebben van een bulldog?

Bulldog-nadelen zijn onder meer zijn gezondheid - het ras heeft veel gezondheidsproblemen, waaronder ademhalingsmoeilijkheden. buldoggen hebben de neiging overdag te piepen en's nachts snurken.

Wat zijn de nadelen van het hebben van een bulldog?

Bulldog-nadelen zijn onder meer zijn gezondheid - het ras heeft veel gezondheidsproblemen, waaronder ademhalingsmoeilijkheden. buldoggen hebben de neiging overdag te piepen en's nachts snurken. Andere nadelen van het bezitten van een bulldog zijn de koppigheid van de hond - dit is een zeer sterk denkend ras dat moeilijk te trainen is. De meeste Engelse buldoggen wegen ongeveer 50 pond als ze volgroeid zijn, hoewel vrouwtjes ongeveer 10% minder kunnen wegen.

Velen van hen hebben een uitgesproken onderbeet die het individu een unieke visuele esthetiek en persoonlijkheid geeft. Met de juiste voeding en andere technieken kun je voorkomen dat je Frenchie evenveel scheet laat. Voorkomt dat je Frenchie zoveel scheet laat Niet alleen is een Frenchie-puppy duur, maar hun gezondheidsproblemen kunnen snel oplopen tot astronomische hoeveelheden. Een deel van de persoonlijkheden van de Fransen is hun vrijzinnige, koppige karakter.

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je Frenchie letterlijk niets kan schelen wat je denkt. Frenchies zijn als een hond van 100 pond in het lichaam van een hond van 25 pond. U kunt deze aandoening behandelen met hulp van een dierenarts, maar het kan veel ongemak voor de hond veroorzaken wanneer deze zich ontwikkelt. engels bulldog temperament, persoonlijkheid, training, gedrag, voor- en nadelen, advies en informatie, door Michele Welton, Dog Trainer, Behavioral Consultant, Auteur van 15 Dog Books.

Dus wat denken mijn lezers ervan? Was mijn lijst juist of was ik te hard voor de buldoggen? Heeft u enkele voor- en nadelen waarvan u denkt dat ze aan deze discussie moeten worden toegevoegd?. Deze honden hebben een langdurige associatie met cultuur in het VK, en velen zien deze pups als een nationaal icoon. Als je dit ras echt wilt, overweeg dan om een volwassen Bulldog te adopteren die dringend een huis nodig heeft. Nadat je de voor- en nadelen van het bezit van een Engelse Bulldog hebt geëvalueerd, kun je beter beslissen of dit ras in je huis past.

Engelse Bulldogs zijn niet erg krachtig en ze zijn ook niet van groot formaat, maar ze worden als zeer moedig beschouwd. Bulldogs kunnen koppig zijn, en de mijne is soms te slim geweest voor hun eigen bestwil, dus je moet stevig en consistent zijn. Ik kocht mijn eerste Engelse Bulldog strikt op basis van hun schattige gezichten en persoonlijkheid, en ik leerde snel dat het ras veel speciale behoeften en overwegingen heeft waar alle eigenaren zich bewust van moeten zijn en waar ze zich prettig bij moeten voelen voordat ze een rimpelige bundel bont mee naar huis nemen. Net als elk ander hondenras, Er zijn veel voor- en nadelen of voordelen %26 Nadelen van het bezitten van Engelse Bulldogs.

Ik weet dat zelfs de Labrador aan al deze aandoeningen kan lijden, maar toch gaat het nadeel naar de Bulldog op deze omdat deze gezondheidsproblemen vaker voorkomen bij hen. Hoewel Engelse Bulldogs niet bekend staan als agressief tegenover anderen, worden ze toch beschouwd als goede waakhonden vanwege hun beschermende temperament. Zelfs kleinere dieren die als prooi zouden worden beschouwd aan de gewone Labrador, worden meestal geconfronteerd met een „live and let live” houding wanneer ze oog in oog staan met een Bulldog. Veel buldoggen hebben voedselallergieën die tijd en geld vergen om te overwinnen, wat betekent dat het vinden van het juiste voedsel een duur experiment kan zijn dat vaak erg moeilijk is.

Als je liever een hond thuis hebt die consequent manieren weet toe te passen, dan wil je geen Engelse Bulldog. Om nog maar te zwijgen van deze „nadelen worden nog erger gemaakt vanwege het feit dat de Bulldog bijna niet in staat is om zichzelf te verzorgen en schoon te maken zoals een Labrador kan.