Zijn engelse buldoggen moeilijk te verzorgen?

Een van de beste dingen van Engelse buldoggen is hoe zelfvoorzienend ze zijn. In tegenstelling tot andere hondenrassen kunnen Engelse buldoggen uit elk probleem komen zonder de hulp van hun eigenaren.

Zijn engelse buldoggen moeilijk te verzorgen?

Een van de beste dingen van Engelse buldoggen is hoe zelfvoorzienend ze zijn. In tegenstelling tot andere hondenrassen kunnen Engelse buldoggen uit elk probleem komen zonder de hulp van hun eigenaren. Dit maakt het zeker gemakkelijk om voor ze te zorgen. Bulldogs kunnen veel gezondheidszorgbehoeften en -problemen hebben.

Ze zijn extreem kwetsbaar voor hitte. Ze moeten een dagelijks reinigingsritueel hebben voor de huidplooien en staartzakken. Allergieën komen zeer vaak voor, zowel milieu- als voedselgerelateerd. Chirurgie kan gevaarlijk en duur zijn omdat hun platte gezichten en luchtwegen een hoger risico op bijwerkingen voor anesthesie veroorzaken.

De meeste Engelse Bulldogs wegen ongeveer 50 pond als ze volgroeid zijn, hoewel vrouwtjes ongeveer 10% minder kunnen wegen. Velen van hen hebben een uitgesproken onderbeet die het individu een unieke visuele esthetiek en persoonlijkheid geeft. Als je erover denkt om een Engelse bulldog te adopteren en wilt weten hoe je voor ze moet zorgen, is er geen eenvoudig antwoord. Engelse Bulldogs hebben routineonderhoud nodig en ze moeten als familielid worden behandeld.

Een van de meest populaire honden in de American Kennel Club zijn, komt met zijn verwachtingen voor deze geweldige metgezellen. Engelse Bulldogs zijn relatief moeilijk te onderhouden. Specifiek als het gaat om hun verzorgingsbehoeften, zijn Engelse Bulldogs veel onderhoud. Dit komt door hun gevoelige huid en hun dagelijkse reiniging van huidplooien.

Zijn er veel onderhoud aan Engelse bulldogs? Ja. De Engelse bulldog kan een hond met veel onderhoud zijn als het gaat om hun gezondheid. Ze hebben een uniek ademhalingssysteem dat vereist dat hun eigenaar goed oplet hoeveel lichaamsbeweging en hoe warm hun omgeving is. Kersenoog is een aandoening die vrij vaak voorkomt bij Engelse bulldogs wanneer de ooghoek een rode, geïrriteerde en uitpuilende bult heeft die rood is.

Ze kunnen ook last hebben van droge ogen. Dagelijkse planning omvat het schoonmaken van de plooien van de ogen en huidplooien van de Engelse bulldogs, evenals het passen in een paar korte stints van natuurlijke lichaamsbeweging. Dit schema kan zo gedetailleerd zijn als de eigenaar het wil maken. Het kunnen eenvoudige herinneringen zijn in hun dagelijkse planner om de Engelse bulldog mee te nemen op een korte wandeling na het eten, gevolgd door het schoonmaken van hun huidplooien, ogen en al het andere dat nodig is.

De Engelse bulldog is duur in onderhoud. Vanwege het potentieel voor onderliggende gezondheidsproblemen kan het kostbaar zijn in de vorm van talrijke dierenartsbezoeken. Huisdierenverzekering is een optie voor eigenaren van Engelse bulldogs om de out-of-pocket kosten in verband met hun gezondheidsproblemen te helpen verminderen. Leer etiketten voor hondenvoer lezen om de verkeerde ingrediënten te vermijden en kies het beste voer voor de behoeften van uw bulldog.

De Bulldog Club of America heeft dit erkend en ijverig gewerkt om Ambassador of Health-programma's op te zetten om enkele van de ongezonde fokpraktijken in de afgelopen decennia te helpen corrigeren. Ze lijden aan een breed scala aan gezondheidsproblemen, maar aangezien elke Engelse bulldog uniek is, zullen ze van hond tot hond verschillen. Ik vind Engelse Bulldogs gewoon schattig, maar ik denk niet dat ik een goede eigenaar zou zijn voor een van deze. Tandafwijkingen worden vaak genetisch geïnduceerd en komen relatief vaak voor bij honden, vooral bij raszuivere honden zoals uw Bulldog.

Het normale hondenvoer in de supermarkt, zoals Kibble N Bits en Beneful, past niet goed bij de meeste bulldogs, dus wees bereid om meer uit te geven om je bulldog de juiste voeding te geven. Gevallen van pulmonale stenose kunnen mild zijn en geen invloed hebben op het algemene welzijn van uw Bulldog, maar kunnen in ernstigere gevallen leiden tot hartfalen. Het te vaak baden van uw Engelse Bulldog kan leiden tot een droge en geïrriteerde huid door enkele van de natuurlijke oliën uit hun lichaam te verwijderen. Ze komen met hun specifieke behoeften, niet meer dan de meeste honden; de Engelse bulldog heeft echter enkele unieke kenmerken die kunnen bijdragen aan de vervelende zorg voor een hond.

Veel mensen kopen Engelse Bulldogs vanwege hun uiterlijk en hebben geen idee van het werk dat nodig is om deze mooie honden gelukkig en gezond te houden. Gevoelige huid door allergieën, bacteriegroei in huidplooien en hotspots komen maar al te vaak voor in de Engelse Bulldog. De Engelse bulldog heeft aandacht, voedsel, water, medicijnen, speelgoed en andere dingen nodig die de Engelse Bulldog regelmatig zou gebruiken. Als de Engelse bulldog zwaarlijvig wordt, kan het belastend zijn voor hun ademhalingssysteem, wat een reis naar de dierenarts kan rechtvaardigen.

Goede aandacht voor verzorging, voeding en milieuallergenen is belangrijk om de huid van uw Engelse Bulldogs gezond te houden. .