Zijn Engelse bulldogs intimiderend?

Dierenartsen zeggen zelfs dat de Engelse bulldog niet eng is en minder agressief is dan veel andere hondenrassen. Het is echter belangrijk op te merken dat alle honden anders zijn.

Zijn Engelse bulldogs intimiderend?

Dierenartsen zeggen zelfs dat de Engelse bulldog niet eng is en minder agressief is dan veel andere hondenrassen. Het is echter belangrijk op te merken dat alle honden anders zijn. Sommige zijn misschien nooit aardig voor andere dieren en sommige hebben misschien extra aandacht nodig bij kleine kinderen. Een bulldog is een effectieve waakhond alleen op basis van zijn uiterlijk, maar hij kan ook ongewenste bezoekers afschrikken door zijn temperament.

Een Bulldog is eigenlijk nogal intimiderend als hij een bedreiging voelt en verrassend snel korte afstanden kan afleggen. Hij kan zijn gezin fel beschermen en zal in actie komen als er een indringer is. Veel mensen beschouwen de Engelse Bulldog omdat het zulke geweldige huisdieren zijn en ze zien er intimiderend uit. Degenen die van deze hond houden, zeggen dat een van de redenen waarom ze zoveel van het ras houden, is dat het de neiging heeft mensen weg te jagen met zijn intimiderende eigenschappen en brede lichaam.

Wat ze niet weten over dit ras zal hen geen pijn doen, maar het is het beste om te weten waar je aan begint als je besluit om een van deze lieve honden mee naar huis te nemen bij je familie. Volgens de oorspronkelijke naam, die aangeeft dat hij vroeger met stieren werkte, is de Engelse Bulldog een zeer kleine, middelgrote hond met een gemiddelde lengte en gewicht tussen de 2 en 3 voet. En ondanks het chagrijnige gezicht van dit ras, is de Engelse Bulldog eigenlijk een heel vriendelijke, nieuwsgierige en gelukkige hond. Van een verscheidenheid aan lichamelijke aandoeningen is bekend dat ze leiden tot de gezondheidsproblemen van zowel buldoggen als andere huisdieren - en velen zijn de ongelukkige bijwerking van het direct in contact brengen met de fysieke specificaties die de stieren worden genoemd.

Hoewel honden op deze lijst korter zijn in vergelijking met de Engelse Bulldog, valt de Engelse Bulldog op door zijn grote kop. Engelse buldoggen kunnen hun familie een beetje beschermen als er vreemden in de buurt zijn, en sommigen kunnen enigszins vijandig zijn tegenover onbekende honden. Dat gezegd hebbende, moet je regelmatig met je Bulldog lopen om hem in vorm te houden, omdat hij de neiging heeft om zwaarlijvig te worden, wat kan leiden tot veel andere gezondheidsproblemen bij honden. In de jaren zestig werkte hij samen met Allen Scott; ze gingen uiteindelijk echter uit elkaar omdat ze de American Bulldog voorstelden als twee verschillende honden.

Volwassen Engelse buldoghonden hebben beide scherpe tanden ontwikkeld en zijn ook zwaarder, op dezelfde manier als hun puppytanden. Ze zijn ook erg dapper, liefdevol en uiterst loyaal aan hun eigenaren, maar naast deze minnelijke eigenschappen heeft Bulldogs ook de neiging om koppig en wilskrachtig te zijn. Deze steenpuisten duiken op als knobbeltjes in de band van de voet van de bulldog en voeren vloeistof of pus af als ze opduiken. De Engelse Bulldog is geen zeer actieve hond, maar het is een hond die wel houdt van een lange wandeling en voldoende tijd om te spelen.

Er zijn duizenden buldoggen in schuilplaatsen en reddingsoperaties in het hele land die huizen nodig hebben omdat ze werden gebruikt als fokmachines of hun eigenaren zich niet realiseerden welke zorg ze nodig zouden hebben. Je moet je kinderen tijdens zijn voedertijd uit de buurt van je Bulldog houden en waarschijnlijk ook je andere dieren uit de buurt van je bulldog voeren. De staartzak van een bulldog moet schoon en droog blijven zoals hun rimpels om geen gist of bacteriën te kweken. Toen ik bijvoorbeeld mijn Engelse bulldog vertelde om uit mijn bed te komen, begon hij plotseling naar me te grommen.

Hij is breed en heeft korte benen, en daarom is het zo gemakkelijk om een Engelse Bulldog te herkennen en te identificeren.