Is een bulldog een goed huisdier?

Betrouwbaar en voorspelbaar, de bulldog is een geweldig familiehuisdier en houdt van de meeste kinderen. Mensgericht als ras, vragen ze actief menselijke aandacht.

Is een bulldog een goed huisdier?

Betrouwbaar en voorspelbaar, de bulldog is een geweldig familiehuisdier en houdt van de meeste kinderen. Mensgericht als ras, vragen ze actief menselijke aandacht. Ze hebben echter de moed behouden die oorspronkelijk in hen werd gefokt voor stierenaas, dus zijn ze fijne waakhonden. Hoewel koppig, is de Engelse bulldog verrassend gevoelig, herinnert hij zich wat hij leert en reageert goed op geduldige, aanhoudende training.

De bulldogs van vandaag zijn gezelschapsdieren en niet zo atletisch. Maar het zijn rustige, vriendelijke en aanhankelijke honden. Gezellig en lief, maar met een reputatie voor moed die hem een uitstekende waakhond maakt, is de Bulldog een minnaar, geen vechter. Hij is eerder waardig dan levendig en heeft een vriendelijke, maar soms koppige aard.

De Bulldog is vriendelijk en gemakkelijk in de omgang; hij kan met iedereen overweg. Hij kan een langzame leerling zijn, maar als hij eenmaal iets weet, heeft hij het voorgoed. Bulldogs zijn meestal geen blaffen. Meestal is hun uiterlijk alleen voldoende om indringers af te schrikken.

De Engelse Bulldog vangt gemakkelijk harten met zijn gladde gezicht. Een middelgrote hond, de Bulldog is kort en compact met een brede borst en kleine achterkant. Hun grote hoofden en kisten worden omhoog gehouden door sterke benen en grote voorpoten. Bulldogs hebben grote kaken die een mooie glimlach mogelijk maken wanneer ze hijgen of opgewonden zijn, en hun onderbeet zorgt ervoor dat die grote roze tong naar buiten kan gluren wanneer ze ontspannen of slapen.

Voor sommigen lijken ze misschien intimiderend, maar Bulldog-eigenaren zullen snel wijzen op hun zachte, vriendelijke karakter. Met aandacht en training kan bijna elke Engelse bulldog goed zijn met kinderen. Alle honden hebben hun grenzen en ergernissen, maar leer je hond kennen en behandel hem met het respect dat ze verdienen. Bulldogs beschermen hun gezin en zijn een favoriet ras onder veel hondenliefhebbers.

Naarmate honden ouder worden, verandert hun speelstijl en hebben ze misschien meer persoonlijke ruimte nodig. Maar hoe oud je bulldog ook is, ze zullen je gezin altijd liefhebben en beschermen als je ze de liefde en zorg geeft die ze nodig hebben. Zijn Engelse bulldogs Good Pets? Ja, Engelse Bulldogs zijn goede huisdieren met hun vriendelijke en vaak dwaze persoonlijkheid. Als natuurlijk geboren mensen-pleasers houden ze ervan om aandacht te krijgen en naast hun eigenaar te zijn als metgezel, en waakhond die familie en huishouden loyaal beschermt.

Engelse Bulldogs zijn een betrouwbare, zachte hond die geweldige huisdieren is en veel meer van mensen houdt dan andere honden of dieren. Wanneer je bulldog je ervan weerhoudt je kinderen aan te raken of te tempo terwijl je blokkeert, zijn ze een bron die je kinderen bewaakt. Hoewel een Engelse Bulldog zeker een volkstrekker is met degenen die hij kent, en vreemden waarmee hij kennis maakt, vertoont hij soms enige agressie jegens andere honden. Hoewel de beschermende houding van de Engelse bulldog intact blijft, elimineerden jaren van selectief fokken bijna hun agressieve neigingen.

Engelse Bulldogs hebben vaak onderschotten kaken, wat betekent dat hun ondertanden over de boventanden uitsteken vanwege een langere onderkaak. Bulldogs kunnen koppig zijn, en de mijne is soms te slim geweest voor hun eigen bestwil, dus je moet stevig en consistent zijn. Ondanks cartoonafbeeldingen van hen als woeste honden, worden de Bulldogs van vandaag gefokt om aanhankelijk en vriendelijk te zijn. Sommige Bulldogs houden echter wel van het water en zullen genieten van een peddelen of spuiten met de slang, vooral in de warmere zomermaanden.

De beste manier om dit gedrag te temperen, is door je Engelse buldogpuppy al vroeg met andere honden te socialiseren, en hem ook naar de puppykleuterschool te brengen, zodat hij kan leren omgaan met andere honden in een gecontroleerde omgeving. Ik vind Engelse Bulldogs gewoon schattig, maar ik denk niet dat ik een goede eigenaar zou zijn voor een van deze. Luiheid en gebrek aan motivatie zijn duidelijke minpunten voor de Engelse Bulldog-persoonlijkheid, maar worden voorafschaduwd door hun dappere en illustere verleden dat moed, kracht en vaardigheid toonde. Bulldogs werden naar de Verenigde Staten gebracht en een gestroomde en witte Bulldog genaamd Donald werd in 1880 in New York getoond.

Bulldogs worden soms gekocht zonder enig duidelijk begrip van wat er nodig is om er een te bezitten, en deze honden komen vaak onder de hoede van reddingsgroepen, die adoptie of bevordering nodig hebben. Deze steenpuisten duiken op als knobbels in de band van de voet van de bulldog en voeren vloeistof of pus af als ze opduiken. Als je dit ras echt wilt, overweeg dan om een volwassen Bulldog te adopteren die dringend een huis nodig heeft. Maak uw bulldog ongevoelig en deescaleer de situatie zo snel mogelijk door contact op te nemen met een hondengedragsdeskundige.

Maar ondanks dat je goed bent met kinderen, moet je nog steeds toezicht houden op je bulldog rond kinderen en kleine dieren. .